Pevný očný link Bobbi Brown Glitter Eyeliner

Bobbi Brown je tu s jej novou glitterovou očnou linkou odolnou voči vode z kolekcie Long Wear Liquid Liner! Tento lesklý očný link je dostupný v desiatich odtieňoch a je vyrobený s mikročastícami, ktoré pridávajú glamórny efekt celému vzhľadu očí.

Bobbi Brown sa snaží poskytnúť svojím klientom prvotriedne produkty na starostlivosť o pleť a používania makeupu, aby boli pripravení na čokoľvek. Táto linka je navrhnutá tak, aby zostala na svojom mieste až 12 hodín, aby osoba mohla ísť o svojich záležitostiach celý deň a nemusela sa starať, že jej očný link potrápi oči.

Ako, čo a prečo tento očný link

Táto očná linka je určená pre všetky typy pleti a vďaka jej lesklému, vyšpíchanému povrchu je ideálna pre vytvorenie dramatických vizáží. Môžete si vytvoriť improvizovaný francúzsky jazdca atraktívnym kombinovaním oblúkov s rozptyľujúcim efektom.

Bobbi Brown Glitter Eye Liner je k dispozícii v nasledujúcich desiatich úžasných odtieňoch: krémová, pálená tekvica, tyrkysová, zlatá, čierna, tyrkysová, bronzerová, modrá, lesklá červená a sýta paleta fialových odtieňov. Kontrast medzi sýtymi tónmi a matnými odtieňmi sa odporúča pre každý typ okenice, aby sa prispôsobil všetkým druhom príležitostí.

Bobbi Brown a jeho mikročastice príjemne končí, zatiaľ čo pigmentation umožňuje, aby linka bola zreteľne viditeľná. Bobbi Brown Glitter Eye Liner je navyše vyrobený s exkluzívnymi farbami a popolcovou silikónovou technológiou s vysokou kvalitou, ktorá zaisťuje vysokú pigmentáciu.

Ako používať Bobbi Brown Glitter Eye Liner pre najlepší výsledok

Každá očná linka pre dosiahnutie maximálneho účinku ponúka niekoľko tipov. Bobbi Brown Glitter Eye Liner je často nedokáže udržať na svojom mieste v prípade vlhkosti. Preto je to, čo odporúčajú lekári pre rôzne príležitosti.

    • Pred použitím očnej linky je potrebné zabezpečiť, aby vaše očné línie boli úplne suché.
    • Aplikujte očnú linku po kréme na oči a po korektorovi. Každý produkt by sa mal pridávať postupne, aby sa dosiahol najlepší výsledok.
    • Bobbi Brown Glitter Eye Liner sa odporúča pre močiare a očné línie. Ak sa rozhodnete produkt používať pre obidve časti očí, potom by ste mali najprv aplikovať očnú linku na oči a potom aplikovať linku na obočie.
    • Po aplikácii linky je potrebné čo najskôr vytvoriť účes, aby sa udržala jeho forma.
    • Linku je potrebné aplikovať v jednom tahu. Ak je nuim naprogramovaný vír, roztriedte ho pohybom prsta.

Ako odstrániť Bobbi Brown Glitter Eye Liner

Bobbi Brown Glitter Eye Liner je skutočne odolná voči vode, ale tak ako všetky očné linky sa odporúča produkty na jeho odstránenie odstrániť každý večer. Ak sa chcete zbaviť očnej linky, môžete to urobiť takto:

    • Namočte vatovú tyčinku do očného krému alebo roztoku na odstránenie očných linkov a jemne ju potrite očnými linkami.
    • Ak linka nie je úplne vymytá, môžete použiť špeciálne štetce, aby ste ľahšie odstránili produkt.
    • Ak to ani potom nestačí, môžete použiť odličovač na oči, aby ste čo najrýchlejšie mohli odstrániť Bobbi Brown Glitter Eye Liner.

Bobbi Brown Glitter Eye Liner je skvelou voľbou pre očné linky pre tých, ktorí hľadajú intenzívne farby, miroslavú linku a odolnosť voči vode, pre dlhotrvajúci vzhľad.

Zhrnutie

Bobbi Brown Glitter Eye Liner je nový typ očnej linky, ktorý dlhotrvajúci efekt naviac poskytuje lesklý povrch s mikročasticami. Dostupný je v desiatich odtieňoch, a to od krémovej farby, pálená tekvica, tyrkysová, zlatá, čierna, tyrkysová, bronzerová, modrá, lesklá červená a sýta paleta fialových odtieňov. Tento očný link sa odporúča používať postupne po očných krémoch a korektoroch, aby sa dosiahol najlepší efekt.