7 pravidiel pre dlhotrvajúci líčenie

Všetky moderné ženy si potrpia na to, aby ich make-up vyzerá krásne počas celého dňa. Líčenie však nemusí robiť čaro za nás iba vtedy, ak ho správne aplikujeme. V nasledujúcich odstavcoch vám ukážeme 7 jednoduchých pravidiel, ktoré vám umožnia dosiahnuť dlhotrvajúci make-up.

1. Vyberte si príslušnú podkladovú bázu

Aby ste dosiahli dlhodobé výsledky, skúste sa vyhnúť podkladovej báze s chemickými prísadami. Skúste namiesto toho použiť vyživujúci make-up s éterickými olejmi, ktorý sa šíri rovnomerne na vašej pokožke. Prírodné prísady chráni vašu pokožku pred tvorbou vrások a zároveň pomáhajú make-upu dlhšie vydržať.

2. Používajte primer

Primer je báza, ktorá je vyrábaná špeciálne pre dlhotrvajúce líčenie. Prostredníctvom tohto primeru môžete minimalizovať vrásky, rovnomerne rozmazané tieňovanie, odlesky a prekvapivo nádherný vzhľad makeupu po celý deň.

3. Hydratácia je kľúč

Je veľmi dôležité zabezpečiť dobrú hydratáciu pokožky budúceho líčenia. Ak chcete vyšperkovať váš make-up, hydrate pokožku pomocou krémov alebo olejov pre hydratovanie. Prispôsobený objem a voňavá textúra pokožky vypracuje perfektný make-up, ktorý vydrží dlhšie.

4. Použite správnu techniku ​​aplikácie

Keď už ste sa rozhodli pre príslušnú základňu, primer a hydratačný produkt, je dôležité vedieť, ako aplikovať make-up. Produkty by ste mali nanášať na pokožku vrstvením. Prvá vrstva aplikovaná končekmi prstov bude zabrať časti tváre. Potom sa môžete pomocou štetca a medeného kefku pokúsiť o dlhotrvajúce prostredie. Okrem toho je dôležité zvážiť, že milimetre často nemajú vplyv na dĺžku make-upu.

5. Použite ochranný faktor

Ak chcete dlhotrvajúci make-up, musíte použiť ochranný faktor. Krém s ochranným faktorom odráža UV žiarenie a zachováva čerstvý make-up po celý deň. Dôležité je tiež, aby ste si vybrali správny ochranný faktor, ktorý zodpovedá Vašej pleti.

6. Použite protizápalový gél

Haštéza sa môže objaviť počas niekoľkých hodín po aplikácii make-upu. Toto je dôvod, prečo je dôležité použiť protizápalový gél. Tento gél veľmi účinne rozptyľuje tepelnú energiu a obnovuje pokožku. Okrem toho je dôležité skontrolovať, či je protizápalový gél kompatibilný s Vašim make-upom.

7. Zvoľte si správny produkt na uhlazovanie

Uhlazovanie je skutočne kľúčové pre dlhotrvajúce líčenie. Prášok na uhlazovanie je jedným z najdôležitejších produktov pri líčení. Môžu filtrovať make-up a perfektne ho uzavrieť. Takže skontrolujte, či odtieň prášku ladí s odtieňom make-upu a vyberte si správny produkt na uhlazovanie.

Budete prekvapení, ako ľahko dosiahnete dlhotrvajúci make-up, ak sa budete držať týchto 7 jednoduchých pravidiel. Zvoľte si príslušnú bázu, primer a produkt na uhlazovanie a nanášajte líčenie vrstvením. Okrem toho nezabudnite použiť hydratačné produkty, gél proti opaľovaniu a ochranný faktor pre úžasné a spotrebiteľsky trvalé líčenie. Dôležité je vedieť, čo vašej pleti vyhovuje, takže sa uistite, že nanášate len tie produkty, ktoré sú vhodné pre vašu pokožku. Dbajte o svoju pleť a urobte z nej úžasný model. Pôsobivé dlhotrvajúce líčenie je vždy vo Vašich rukách.